lauantai 4. huhtikuuta 2015

Beijing Roast Duck

Tänään syötiin toisen kerran kuuluisaa Pekingin ankaa. Annos sisälsi paahdettua ankkaa ja rapeaa ankannahkaa, luumukastiketta, ohuita lettuja, seesamisämpylöitä, tuoretta kurkkua, kevätsipulia, sokeria ja punaisia kukan terälehtiä. Lisäksi tuli myös friteerattuja ankanluita kaluttavaksi.

Kokki paloitteli näyttävästi salissa kokonaisen ankan ja tarjoilija näytti meille, kuinka letut oikeaoppisesti täytetään sekä miten täytetty lettu rullataan ja taitellaan syömäpuikkojen avulla. Myös sämpylä täytettiin hieman eri tavalla ja sai täytteeseen mukaan niitä punaisia kukan terälehtiä. Maukkaampi ja parempi kokonaisuus kuin edellisellä kerralla. Kolmas kerta toden sanoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti