sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Grillikausi on avattu

Korealainen ruoka on suosittua maailmalla. Kävimme toistamiseen yhdessä Pekingin parhaimmassa korealaisessa ravintolassa. Kyseinen mesta valittiin vuonna 2011 Pekingin parhaimmaksi korealaiseksi ravintolaksi.

Tällä kertaa panostimme laatuun määrän sijasta. Tilasimme lampaankyljyksiä, marmorihärkää makurasvalla, tuoremakkaroita, sieniä ja sokerimaissia.

Tässä paikassa asiakkaat itse kypsentävät raaka-aineet pöytään upotetussa hiiligrillissä. Tarjoilijat tuovat palavat hiilet astioissa pöytiin ja grillaamisen voi aloittaa.

Lisäksi pöytään virlä tulee salaattivalikoima, mausteita sekä makuliemi, jossa kypsennetyt lihat dipataan. Grillatut tuotteet syödään usein erilaisiin salaatteihin käärittynä sormiruokana. Tämä on slow foodia parhaimmillaan ja tautisen hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti