torstai 2. huhtikuuta 2015

Suomi ruoan päivä

Tänään tehtiin kahden kiinalaisen luokan kanssa suomalaista ruokaa. Tarjolla oli väinämöis nappeja sienisalaatilla ja savuahvenilla, munavoilla ja tomaattimuikuilla sekä hapankorppua katajanmarjamajoneesilla ja savumuikuilla. Lisäksi väliruokana kermaista lohikeittoa ja karjalanpiirakoita munavoilla. Pääruokana possua kolmella tavalla, tummaa maustepippurikastiketta ja säräjuureksia. Possususäfileetä tarjottiin punavinikastikkeessa keitettynä, hiiligrillissä paistettuna sekä pannulla makuvoissa paistettuna. Jälkiruokana oli suomalaisia makeisia sekä korvapuusteja. Hyvin kävivät tuotteet  kaupaksi. Ruoasta tykättiin ja kiinalaiset opiskelijat olivat näppäriä piirakan ja pullan tekijijöitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti